N

Snelle levertijd van 1 - 3 dagen

N

Rechtstreeks van de fabriek, bespaar tot wel 40% op uw bureau!

N

3 jaar garantie

Bureaustoelen

Kleur

Certificering

Max. belasting

Onze voordelen

N  3 jaar garantie

N  Beste prijs/kwaliteit

N  Levertijd 1-3 werkdagen

N  Direct van de fabriek

N  Ook voor bedrijven!

Heeft u vragen?

Bel ons of chat met onze klantenservice!

Kwalitatieve en ergonomische bureaustoelen

Op zoek naar een kwalitatieve bureaustoel? Met een goede bureaustoel wordt werken aan een bureau een stuk comfortabeler en prettiger. Zeker nu kantoorwerk vaker gecombineerd wordt met thuiswerken, is ook een goede bureaustoel voor thuis onmisbaar om klachtenvrij te werken. Op BetaalbareWerkplek.nl vind je een betrouwbaar assortiment aan ergonomische bureaustoelen – voor zowel op je werkplek thuis als op kantoor. Onze stoelen zijn Arbo verantwoord en voldoen aan de NEN1335 norm.

Alle modellen bureaustoelen

Toont alle 3 resultaten

Goede zithouding & prettig zitcomfort

Langdurig werken aan een bureau kan leiden tot diverse gezondheids- en lichaamsklachten. De oorzaak hiervan is in de meeste gevallen een verkeerde of verkeerd afgestelde bureaustoel. Het is daarom raadzaam om een kwalitatieve bureaustoel te kiezen die dit probleem voor je op kan lossen. Een ergonomische bureaustoel zit niet alleen lekker, maar zorgt ook voor een betere zithouding en comfort.

Hoogwaardige ergonomische bureaustoelen

Een goede ergonomische bureaustoel is verstelbaar, waardoor het volledig aan te passen is op de wensen en behoeften van de gebruiker. Armleuningen verstellen? Lager zitvlak instellen? Geen probleem bij ergonomische stoelen! De verstelbaarheid van een bureaustoel is ook belangrijk als de stoel door meerdere personen wordt gebruikt. Ergonomische verstelbare bureaustoel kopen? Bekijk het assortiment bureaustoelen en andere kantoormeubelen op BetaalbareWerkplek.nl