N

Snelle levertijd van 1 - 3 dagen

N

Rechtstreeks van de fabriek, bespaar tot wel 40% op uw bureau!

N

3 jaar garantie

Bureaus of bureaustoelen voor B2B

Voor bedrijven

Heeft u een bedrijf en bent u geïnteresseerd in meerdere elektrische zit-sta bureaus en/of bureaustoelen voor op uw kantoor? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zullen u dan informeren over onze producten, prijzen en voorwaarden. 

Levertijd

Wij leveren alle maten zit-sta bureaus met een gemiddelde levertijd van 2 tot 4 weken. Voor bureaustoelen kunnen wij op locatie langskomen om verschillende stoelen te laten testen.

Vanaf 10 stuks

Houd er rekening mee dat wij onze producten al tegen scherpe prijzen aanbieden. Daarom is dit alleen mogelijk voor aanvragen vanaf 10 stuks.

Voor de groothandel/ dealers

Bent u projectinrichter of heeft u een winkel of website in kantoorinrichting? Neem dan contact op met onze klantenservice voor onze aantrekkelijke dealerprijzen.

Uw eigen merk

Wij kopen rechtstreeks in vanuit de fabriek, zonder tussenhandel. Een deel van onze producten verkopen wij zonder merk of bedrijfsnaam. Dit maakt het voor u als wederverkoper interessant om ze onder eigen huismerk te verkopen.

Consignatie en dropshipping

Consignatie in uw showroom en/of rechtstreekse verzending vanuit ons warehouse naar uw klant behoort tot de mogelijkheden.