N

Snelle levertijd van 1 - 3 dagen

N

Rechtstreeks van de fabriek, bespaar tot wel 40% op uw bureau!

N

3 jaar garantie

Contact met onze klantenservice

Wij helpen je graag!

Heb je vragen over onze producten, onze webshop of over onze service? Hopelijk vindt je het antwoord op deze pagina.
Staat je vraag er niet bij? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of stuur een e-mail naar onze klantenservice. Wij beantwoorden je e-mail binnen 1 werkdag.

Levertijd

Nederland
Bestellingen die voor 21.59 worden geplaatst op maandag t/m vrijdag worden dezelfde dag verstuurd en doorgaans binnen 1-2 werkdagen geleverd. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden een bestelling een dag later wordt verstuurd.

Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

Let op: Door vertragingen bij PostNL van grotere pakketten kan (in sommige gevallen) de levering een aantal dagen langer duren. De track&trace geeft dan aan dat het pakket nog niet is ontvangen/verwerkt door PostNL. Deze wordt vanzelf bijgewerkt. Mocht dit na 3 werkdagen nog niet zijn bijgewerkt neem dan contact met ons op.

België
Bestellingen die voor 21.59 worden geplaatst op maandag t/m vrijdag worden dezelfde dag verstuurd en doorgaans binnen 2-4 dagen geleverd. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat een bestelling, door omstandigheden, een dag later wordt verstuurd.

Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

Let op: Door vertragingen bij PostNL van grotere pakketten kan (in sommige gevallen) de levering een aantal dagen langer duren. De track&trace geeft dan aan dat het pakket nog niet is ontvangen/verwerkt door PostNL. Deze wordt vanzelf bijgewerkt. Mocht dit na 3 werkdagen nog niet zijn bijgewerkt neem dan contact met ons op.

Verzendkosten

Binnen Nederland en België hanteren wij verschillende verzendkosten per productcategorie. De verzendtarieven zijn berekend naar het gewicht van het artikel.

Verzendkosten
Bureaustoelen: 9,95
Losse onderstellen: 14,95
Zit sta bureaus: 24,95
Accessoires: 2,95

Bij verzending naar Duitsland rekenen wij een toeslag van 15,-.

Bureaustoelen en losse onderstellen worden ongemonteerd tot aan de eerste deur geleverd. Zit-sta bureaus worden in 2 pakketten (onderstel & bureaublad) ongemonteerd tot aan de eerste deur geleverd.

Betaalmethoden

iDeal
Overboeking
Klarna achteraf betalen – in 30 dagen
Paypal
Creditcard
Bancontact / Mistercash
in3 – betaal in 3 termijnen

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De garantie dekt het repareren of vervangen van de als defect erkende onderdelen.

Daarnaast bieden wij bij Betaalbarewerkplek.nl ook nog een éxtra garantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

3 jaar garantie op elektrische zit-sta bureaus en ergonomische bureaustoelen wanneer de artikelen rechtstreeks bij de webshop van Betaalbarewerkplek.nl zijn besteld. Op artikelen die zijn gekocht via derden heb je standaard 2 jaar garantie.

Uitgesloten van garantie zijn gebreken als gevolg van:

  • Normale slijtage
  • Lak, roest, krassen
  • Onoordeelkundig gebruik: installatie, montage, wijziging of reparatie door de klant of door derden.

De garantievoorwaarden zijn niet overdraagbaar en alleen van toepassing op de eerste koper.

Gebruik maken van uw garantie?
Indien je gebruik wilt maken van de garantie verzoeken wij je per e-mail contact met ons op te nemen.

Reclamaties

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten en of dienstverlening. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Je kunt mailen naar: info@betaalbarewerkplek.nl.

Onze medewerkers van de klantenservice zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Wij zullen je klacht binnen 2 werkdagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retouren

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Een retourzending dien je vooraf kenbaar te maken per email of aan de hand van het herroepingsformulier. Vanaf het moment van de retourmelding heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening.

Na correcte ontvangst wordt het aankoopbedrag inclusief de oorspronkelijke verzendkosten binnen 7 werkdagen aan je vergoed. Voor de terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat bij aankoop is gebruikt, tenzij je instemt met een andere methode.

Retouradres:
Betaalbarewerkplek.nl
Escudostraat 2
2991 XV Barendrecht

Staat je vraag er niet bij?

Kijk dan bij de veelgestelde vragen of stuur een e-mail naar onze klantenservice.